Rogovszky Zoltán

szakmai vezető

Rogó az ÖSVÉNY Oktatóközpont megálmodója, módszertanának kidolgozója és lendületes működtetője. Végzettsége szerint biológia-földrajz szakos tanár, népi faműves és játszóházi foglalkozásvezető, közművelődési szakember zenei és művészeti érdeklődéssel.

Orbán Ildikó

programfelelős

Iló biológus, 2010 óta dolgozik az ÖSVÉNY csapatában, sokféle program tervezésében és tartásában vett már részt a nyári táboroktól a terepgyakorlatokon át a képzésekig. A környezeti nevelésben külföldön is szerzett tapasztalatot, itthon is szívesen tart angol nyelven programokat.

Pató Zsuzsanna

programfelelős

Zsuzsi biológus, az ÖSVÉNY csapatához 2012-ben csatlakozott; környezeti neveléssel, szakvezetéssel 2008 óta foglalkozik. Az ÖSVÉNY programok többségének tervezésében és lebonyolításában részt vesz. Legtöbbet a nyári táborokkal, a különböző korosztályoknak szóló a természetismereti és közösségépítő programokkal valamint felnőttképzéssel foglalkozik.

Ruzsás Péterné Ági

Ági tanító, 2011-ben csatlakozott az ÖSVÉNY csapatához. A Lobogó Tűz indiántáborok tervezésében és lebonyolításában vesz részt. Legszívesebben a kézműves foglalkozásokat vezeti, és mindenki anyukájaként segíti a kisebbeket is a beilleszkedésben.

Milinszki Tibor

Tibor kerületvezető erdész, a 2011. évi terepvezetőképzés után csatlakozott az ÖSVÉNY-hez. Erdőismereti és vadászati témák programtartója és szakértője.

Csorbáné Bere Anikó

Anikó fizikus-vegyész, 2017 óta színesíti az ÖSVÉNY csapatát. Leginkább a FELFEDEZŐ táborokban, de más nyári táborokban és rendezvényeken is méréseket, kísérleteket vezet, mutat be.

Vig Ákos

Ákos természetvédelmi szakember; 2015 óta működik közre az ÖSVÉNY táboraiban és egyéb ráhangoló, tanító, fejlesztő programjaiban.

Szegleti Zsófia

Zsó természetvédelmi szakember; 2015 óta tart programokat az ÖSVÉNY-nél. A kutatás, környezeti nevelés, és a művészetek közötti összhang megteremtésére törekszik a magánéletben, amelyet a programtartás során is szeretne megvalósítani a jövőben.

Perger Beáta

Bea agrármérnök és az MME helyi csoportjában madarász. 2018-ban találkozott az ÖSVÉNY-nyel, és azóta érzi, hogy a természet, az állatok iránti szeretetnek és tudásnak a legjobb átadási helye és formája itt van. A KIKAPCSOLÓ napközistáborban, madarász és kézműves programokon adja át tudását és szemléletét.