ESŐNAPI FOGLALKOZÁSOK

A kellemetlen rossz időjárás, a szakadó eső, vagy a résztvevők hiányos felszerelése nem egyszer nehezíti meg, vagy teszi lehetetlenné a kültéri programtartást. Mi történik akkor, ha a megrendelt program idejére a természet erői összefognak ellenünk?


Az ÖSVÉNY Oktatóközpont programjainak legnagyobb része rendelkezik "eső napi" változattal, amikor a választott témát védett helyen, beltéren alkalmazható módszerekkel dolgozzuk fel. Egy ilyen programnak az élményszintje természetesen nem mindig kárpótolhat egészen, de egy biztos, ha bekövetkezik egy ilyen kellemetlen fordulat az időjárásban, akkor nem állunk tétlenül, hogy mi tévők legyünk.

Kis részben, de vannak olyan típusú programok is, amelyek kizárólagosan kültéren végezhetőek. Ilyen esetekben - a csoportvezetőjével mérlegelve a lehetőségeket - a program halasztását, átcsoportosítását, vagy a tartalékban vitt foglalkozások valamelyikének megtartását szoktuk javasolni.

Egy csoport sem marad hasznos elfoglaltság nélkül!


Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!