MÚZEUMI PROGRAMOK

Egy-egy múzeum meglátogatása jó döntés, ha ismeretlen városban jár a csoport, vagy az aktuális tananyagaikhoz kapcsolódó kiállítás található a közelben. De vajon a résztvevők is kellőképpen élvezik a látogatást? Megfelelően hasznosul a tömény ismeretanyaggal való találkozás a fejekben?


Múzeumpedagógiai gyakorlatunknak és az egyedi módszertani megközelítéseinknek köszönhetően egy múzeumi ismeretanyag feldolgozása az ÖSVÉNY Oktatoközpont által átdolgozott formában interaktív és élménytadó megoldást jelent Önnek és csoportjának. A velünk való közös munka során sokféle megközelítési formából választhat témafeldolgozást az egyedi célok megvalósítása érdekében. Lehet tananyaghoz illesztet, játékos, felfedezős, kiscsoportos vagy együttműködést ösztönző, ... stb, de mindig a csoport tevőleges részvételére alapozunk a megfelelő motivációs háttér megteremtésével. 

A jól bevált helyszínekre kidolgozott foglalkozások, feladatlapok, oktatási anyagok visszatérő rendszerben, az Ön által hozott csoportokkal a jövőben is alkalmazhatóak, akár a tananyagba beépített módon.

Általános tudnivalókat az egyedi témafeldolgozásainkról az OKTATÁSFEJLESZTÉS menüponthoz kapcsolódan talál, vagy személyes konzultáció során egyeztethet velünk a részletekről.Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!