TANTERMI PROGRAMOK

Az erdei iskolához, tapasztalatszerzéshez legtöbbször utazni kell, szervezést igényel és költséges. Az erdei iskola ugyanakkor olyan tanulásszervezési formát jelent, ami nem csak az erdőhöz kötött, és a tantermi foglalkozások is lehetnek interaktívak, ha megfelelő eszközökkel és módszerekkel szervezzük!


Az ÖSVÉNY Oktatóközpont kínálatából válogatva most interaktív tanórákat és bemutatókat hívhat iskolájába! Akár egész tanévben igénybe veheti az ismeretátadásnak ezt a hatékony formáját!

Tantermi vagy udvari foglalkozások keretében osztályoknak, szakköri csoportoknak fejlesztő foglalkozásokat tartunk kézzel fogható bemutató anyagokkal, beszélgetéssel és sok játékkal.

Időtartama választhatóan igazodik egy vagy több tanóra hosszához, és a résztvevők korához, igényeihez. Témája szabadon választhatóan felöleli a teljes kínálatunkat, vagy közös tervezéssel, abban nem szereplő kérdéskörök feldolgozását is megvalósítjuk.


Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!