SZERVEZÉS

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont  nem rendelkezik saját épülettel, így hát eljönni ugyan nem tudnak "hozzánk", cserében viszont szabadon rendelkezésükre áll ország, világ bármely helyszíne, amelyet velünk kiválaszthatnak a programjaik célpontjául.

Felejtse el szervezés idegőrlő óráit, a programszolgáltatók, és közvetítők szokásos gyakorlatát, egyeztessen velünk, és bízza ránk a feladatok oroszlánrészét!

Minden részletre kiterjedő szervezést végzünk, hogy Ön és a csoportja teljesen elégedett lehessen!

Előzetes egyeztetés alkalmával felmérjük az Önök igényeit, és javaslatokat teszünk a megvalósításra. Legyünk közös erővel sokkal hatékonyabbak!


Technikai feltételek, hogy a program jól sikerüljön!


HELYSZÍNEK

Ajánljuk, felmérjük – a programokhoz és az Önök egyedi igényeihez igazodva

UTAZÁS

Megszervezzük – a tömegközlekedéstől a bérelt autóbuszig választhatnak

SZÁLLÁS

Bemutatjuk, foglaljuk – élvezhetik együttműködő partnereink kínálta kedvezményeket

ÉTKEZÉS

Elkészítjük, biztosítjuk – a közös főzéstől a teljes ellátásig kipróbálhatják


Megfelelően kiválasztott és jól átgondolt háttér nélkül a legizgalmasabb programok is csorbát szenvedhetnek, ezért fontosnak tartjuk, hogy az utazás, szállás, étkezés tervezését ne hanyagoljuk el.

Elsősorban programszolgáltatást végzünk, de hogy megkönnyítsük az Ön dolgát, és hogy a technikai feltételek is megfelelő összhangban legyenek a programtartással, vállaljuk a megfelelő háttér megszervezését is. Részletes tájékoztatást adunk többféle lehetőségről, hogy Önnel együtt kiválaszthassuk a céljainknak leginkább megfelelőt. Természetesen nem vesszük ki a kezéből a szervezés, ha azt Ön szeretné elvégezni, és a közös munkamegosztásban is partnerek vagyunk.

Tudjon meg többet a részletekről!


Témák, programok, foglakozások, amik változatosságáért már érdemes velünk dolgozni!


A programtartás során rövid és hosszútávú célokat egyaránt megvalósítunk, amelyeket Önnel egyeztetve, közösen tűzünk ki. Jellemző a változatos programok tárháza és a rugalmas tervezés, ami mindig lehetőséget ad a csoporthoz és céljaihoz, valamint a mindenkori körülményekhez és lehetőségekhez igazodni, és ezzel együtt állnak rendelkezésre esőnapi alternatíváink is, hogy Önnek sose fájjon attól a feje, hogy mit teszünk, ha váratlanul ránk köszönt a rossz idő ...

További részleteket a "SZOLGÁLTATÁSAINK" menüpont alatt talál.


Szolgáltatási csomagok és egyedi tervezés, amik mindent keretbe foglalnak!


A szolgáltatási csomagok olyan keretrendszert adnak, amelybe a legváltozatosabb programösszeállítások képzelhetőek el, egymásra építhetőek, és a közös céloknak megfelelőn kombinálhatóak.

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont szolgáltatási csomagjai egységes keretrendszert és árakat biztosítanak, bármely programelemmel megtölthetőek, és a programok sikeres megvalósításához nélkülözhetetlen szolgáltatáselemeket tartalmaznak időtartamuktól függően növekvő mértékben.

Ilyen szolgáltatáselemek az egyeztetések és szakmai konzultációk, a megrendelt programokhoz szükség szerint kapcsolható előkészítő és zárófoglalkozások, a rendelkezésre állás, kiszállások, és magukban foglalhatnak még egyedi tervezést, ingyenes programokat, részletfizetési lehetőséget, ... stb.

Tudjon meg többet a részletekről!


Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!