TUDNIVALÓK

Üdvözöljük az ÖSVÉNY Oktatóközpont terepi oktatással foglalkozó oldalain!

Az erdei iskola, erdei óvoda különleges tanulásszervezést jelent, egy olyan speciálisan összetett munkaformát, ami a legmagasabb fokú tanulmányi és személyiségfejlesztési eredményeket hozhatja a résztvevők számára. De csak ha jól csinálják!"Számomra a legkézenfekvőbb módja annak, hogy megállapítsam mit tartok jónak: ha kipróbálom.

Szeretem, ha a tervezéstől a megvalósításig átlátom, és aktív részese lehetek a folyamatoknak, hogy a legjobbat nyújthassuk minden résztvevőnk számára.

Most több évtizedes tapasztalatunkat és szakembereinket bocsájtjuk az Ön rendelkezésére, a legnagyobb programválasztékkal az országban, amikben lényegesen több van, mint hétköznapi programtartás."

Rogovszky Zoltán (szakmai vezető)


Akikkel már együtt dolgozunk, ők így látják:

„Nem száraz ismerethalmazt zúdítottak ránk, hanem élményszerűen, játékokkal, sok gyakorlattal segítették a tanulást.”

„Élmény, játék, idő, hely, eszköz biztosítva volt.”

„Nagyon köszönjük a törődést, szeretetet, és a sok remek játékot, programot.”

„Nagy könnyebbséget jelentett számomra, hogy a szervezési feladatok nagy részét átadhattam, és a programok rugalmasan illeszkedtek az igényeinkhez.”


Az ÖSVÉNY Oktatóközpontnál a hatékony tanulást a személyes odafigyelés, a rugalmasság, és a mindig az aktuális csapatra szabott, kreatív programvariációink garantálják. Módszerünk egyaránt kipróbált és alkalmas oktatásra, környezeti nevelésre, játékra, önismeretszerzésre, közösségformálásra vagy a művészet és az alkotás örömének felfedezésére kinti és benti helyszíneken.

Lépjen vissza a részletekhez, hogy többet megtudjon a lehetőségekről, vagy kérjen felvilágosítást személyesen!


Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!