További jelentkezéseket már nem fogadunk. Kérjük, hogy ha szeretne résztvenni az ÖSVÉNY Családi Programok valamelyikén, akkor hívja a +36305948327-es telefonszámot, és tudjon meg többet a lehetőségekről, vagy jelezze az érdeklődését a programjaink iránt az alábbi linken keresztül: https://forms.gle/RsMJcSA8CcEmcrmy6

Mire van szükségünk a húsvéti tojásfestéshez? Felfedezés, játék és nyomozás a szabadban kisiskolás, óvodás korosztálynak és szüleiknek. Segíts a Húsvéti Nyuszinak összegyűjteni a tojásfestéshez szükséges eszközöket! (... és a végén vigyél haza te is egy húsvéti ajándékot!) Látogasd végig szüleiddel az erdei állatokat, játsszatok, oldjátok meg a rejtvényeket, és derítsétek ki, hogy miként készül a húsvéti tojás! 1 család, 6 állomás és 12 QR-kóddal lehívható feladat. Vajon előkerülnek-e a szükséges eszközök, és hogyan végződik a kalandos történet?


 • Dátum:2022.04.24. 10:00 - 2022.04.24. 15:00
 • Hely Budapest, REX Kutyaotthon Alapítvány, Óceánárok utca, Magyarország (Térkép)
 • További információk:Az Állatszigetről kiindulva és beérkezve, és közte a környékbeli Farkas-erdőben kalandozva.

Részvételi díj:1200Ft

Leírás

Mire van szükségünk a húsvéti tojásfestéshez? Felfedezés, játék és nyomozás a szabadban kisiskolás, óvodás korosztálynak és szüleiknek.

Segíts a Húsvéti Nyuszinak összegyűjteni a tojásfestéshez szükséges eszközöket! (... és a végén vigyél haza te is egy húsvéti ajándékot!) Látogasd végig szüleiddel az erdei állatokat, játsszatok, oldjátok meg a rejtvényeket, és derítsétek ki, hogy miként készül a húsvéti tojás!

1 család, 6 állomás és 12 QR-kóddal lehívható feladat. Vajon előkerülnek-e a szükséges eszközök, és hogyan végződik a kalandos történet? Időpont: 2022. április 10. vasárnap és április 24. vasárnap

Választható helyszínek:
 • Angol-park, Tata
 • REX Állatsziget, Budapest


Ízelítő a programból:

 • Tájékozódás és keresgélés a szabadban
 • Érdekes helyek, nevezetességek
 • Megfigyelések, rejtvények, fényképezés
 • Mozgásos örömjátékok
 • Érdekességek állatokról
 • Húsvéti ajándék minden kis résztvevőnek


A program részvételi díja:

1.200,- Ft/fő

1.000,- Ft/fő (3 főtől családi kedvezménnyel)

A húsvéti ajándék jelentkezéskor kérhető minden résztvevőnek (+600,-Ft/fő)

A budapesti REX Állatszigetre szervezett programon +500,- Ft/fő helyhasználati díjat kell fizetni regisztrációkor a helyszínen készpénzben, amely hozzájárulás a hely fenntartására fordítódik.


A játék feladatlapjainak megtekintéséhez QR-kód olvasóra és működő internet kapcsolatra van szükség a játék alatt.


Jelentkezés és további részletek:


Rogovszky Zoltán

+36 30 594 83 27Jelentkezési lap 

idekattintva érhető el


Szervezett csoportok számára a programok egyeztetett időpontban is kérhetőek!A jelentkezést minden esetben visszaigazoljuk, ahonnan megtudhatják a találkozás helyét és a hozni valók listáját is.


ÖSVÉNY ... a természet titkaihoz vezet!