Kedves Érdeklődő! Ezen az űrlapon már nem fogadunk jelentkezéseket, de ha érdeklődik a szálláshely vagy az ott elérhető programok iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy keresse fel honlapunkat. Ráktanya Kulcsosház - szálláshely szolgáltatás dr. Harmat Beát és Horváth Ferenc +36202031089 http://raktanya.premium.shp.hu/ ÖSVÉNY Oktatóközpont - programszolgáltatás és teljeskörű szervezés Rogovszky Zoltán +36305948327 http://osvenykft.hu Megkeresését várjuk szeretettel!

Várjuk szeretettel mindazokat a pedagógusokat, akik szeretnék erdei iskolába vinni az osztályukat a Hárskúthoz tartozó Ráktanyán. Bemutatjuk a szállást és az erdei iskolai programlehetőségeket.


  • Dátum:2022.05.21. 10:00
  • Hely

Részvételi díj:2800Ft

Leírás

Várjuk szeretettel mindazokat a pedagógusokat, akik szeretnék erdei iskolába vinni az osztályukat a Hárskúthoz tartozó Ráktanyán. 

Bemutatjuk a szállást és az erdei iskolai programlehetőségeket.

A tervezett menetrend:

Találkozó Hárskúton 10 órakor a Rózsafa utca végén. Onnan mintegy 4 km-re van a tanya, bemelegítésnek út közben néhány érdekes feladattal készülünk.

Felérve bemutatjuk a szálláshelyet, majd ebéddel szolgálunk (bográcsgulyás, medvehagymás pogácsa).

Ebéd után Rogovszky Zoltán, az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakmai vezetője bemutatja a programlehetőségeket. Az ÖSVÉNY Oktatóközpont az élményalapú és tapasztalati tanulás mellett elkötelezett, lelkes szakemberekből álló csapat, számtalan, kicsiknek és nagyoknak egyaránt vonzó, játékos, interaktív foglalkozást tartanak.

Utána lehet kérdezni, beszélgetni, körülnézni a környéken és visszasétálni Hárskútra.

Ha valaki nem szeretne sétálni, a tanya Bakonybél vagy Herend felől autóval is megközelíthető, de néhány főt Hárskútról UAZ-zal is fel tudunk vinni.

Aki esetleg úgy gondolja, lesz lehetőség éjszakára is maradni*, tiszta ég esetén távcsöves bemutatót, égboltismeretet is tartunk. Családtagok is hozhatók. 

Hozzájárulás a rendezvény költségeihez: 2.800 Ft/fő

*Szállásdíj azoknak, akik reggelig maradnak: 2.200,- Ft + 300,- Ft IFA/fő/éj

A résztvevők közül, aki később csoportot hoz, a szállásdíjból 5% engedményt adunk 2023-ig.


A program előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrálni április 30-ig lehet.


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Ráktanya Kulcsosház nevében:

Horváth Ferenc és H. dr. Harmat Beáta

+36 20 530 56 42

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont nevében:

Rogovszky Zoltán

+36 30 594 83 27