További jelentkezéseket már nem fogadunk. Kérjük, hogy ha szeretne résztvenni az ÖSVÉNY Családi Programok valamelyikén, akkor hívja a +36305948327-es telefonszámot, és tudjon meg többet a lehetőségekről, vagy jelezze az érdeklődését a programjaink iránt az alábbi linken keresztül: https://forms.gle/RsMJcSA8CcEmcrmy6

Avar illatú erdők, agancskoronás szarvasok, sejtelmes holdfény, sziporkázó csillagok. Szeptember táján az őszi erdők csendjét a teheneiket terelő és védő gímszarvas bikák hangja veri fel. Nem mindennapi élmény megtapasztalni az éjszakában sétálva a horkantó, bőgő bikák és az összecsattanó agancsok hangját, az óvatlanabb állatok közelségét. Szakvezetéses programunkon nem csak a szarvasok nászáról tudhatnak meg többet, de számos kiegészítő programelem (lövészet, sütögetés, hangvadászat, erdei kalandpálya építése, teleszkópos megfigyelés, ...) is választható!


  • Dátum: 2022.09.10. 17:00 - 2022.09.10. 22:00
  • Hely Marót-hegyi Sólyomfészek, Pusztamarót (Térkép)
  • További információk: Marót-hegyi Sólyomfészek, Pusztamarót környéki hegyek, erdők, rétek

Részvételi díj: 4000Ft

Leírás

Avar illatú erdők, agancskoronás szarvasok, sejtelmes holdfény, sziporkázó csillagok. Szeptember táján az őszi erdők csendjét a teheneiket terelő és védő gímszarvas bikák hangja veri fel. Nem mindennapi élmény megtapasztalni az éjszakában sétálva a horkantó, bőgő bikák és az összecsattanó agancsok hangját, az óvatlanabb állatok közelségét. Szakvezetéses programunkon nem csak a szarvasok nászáról tudhatnak meg többet, de számos kiegészítő programelem (lövészet, sütögetés, hangvadászat, erdei kalandpálya építése, teleszkópos megfigyelés, ...)  is választható!


Időpont: 2022. szeptember 10. szombat este

Helyszín: Pusztamarót, GerecseÍzelítő a programból:
  • Trófeabemutató - agancsok, koponyák, csontok
  • Ismeretszerző beszélgetés a gímszarvasról és a bőgésről 
  • Mozgásos játékok szarvasok, farkasok, denevérek életéhez kapcsolódóan 
  • Az éjszakai erdő hangjai és állatai 
  • Esti séta az őszi erdőben 
  • Cserkelés, szarvasbőgés hallgatása  
  • Égitestek és csillagképek teleszkópon át 


A program részvételi díja:

4.000,- Ft/fő vagy 3 főtől családi kedvezménnyel 3.000,- Ft/fő

Étkezések (reggeli, ebéd, vacsora), és szállás, ha valaki szeretné, a Marót-hegyi Sólyomfészekben megrendelhetőek Marton Vilmosnál az alábbi telefonszámon: +36306321296Jelentkezés és további részletek:


Rogovszky Zoltán

+36 30 594 83 27Jelentkezési lap 

ide kattintva érhető el.Szervezett csoportok számára a programok egyeztetett időpontban is kérhetőek!A jelentkezést minden esetben visszaigazoljuk, ahonnan megtudhatják a találkozás helyét és a hozni valók listáját is.

ÖSVÉNY CSALÁDI PROGRAMOK
Ahol egész évben együtt a család!
Havi rendszerességgel, jobbnál jobb programötletekkel!
 

ÖSVÉNY ... a természet titkaihoz vezet!