A jelntkezéseket folyamatosan fogadjuk képzéseinkre. Kérjük, hogy ha szeretne résztvenni az ÖSVÉNY képzések valamelyikén, akkor hívja a +36305948327-es telefonszámot, és tudjon meg többet a lehetőségekről, vagy jelezze az érdeklődését az alábbi linken keresztül: https://forms.gle/9iDZQBKAxVrQtgsS7

A programtartói kiegészítő képzésekre azon EGYETEMI HALLGATÓK, valamint PEDAGÓGUSOK, ERDEI ISKOLAI PROGRAMTARTÓK, MÁS ÉRDEKLŐDŐK jelentkezését várjuk, akik ÖSVÉNY terepvezetői vagy programtartói alapképzésen már résztvettek, vagy egyéni egyeztetés szerint kellő szakmai gyakorlattal rendelkeznek, és szeretnének jobban elmélyülni a megadott témákban.


 • Dátum:2023.05.13. 09:00 - 2023.05.13. 18:00
 • Hely

Részvételi díj:23500Ft

Leírás

A programtartói kiegészítő képzésekre azon EGYETEMI HALLGATÓK, valamint PEDAGÓGUSOK, ERDEI ISKOLAI PROGRAMTARTÓK, MÁS ÉRDEKLŐDŐ jelentkezését várjuk, akik ÖSVÉNY terepvezetői vagy programtartói alapképzésen már résztvettek, vagy egyéni egyeztetés szerint kellő szakmai gyakorlattal rendelkeznek. A kiegészítő képzések lehetővé teszik hogy egy-egy kiemelt témában alaposabb ismereteket és gyakorlatot szerezzenek. A kiegészítőképzések előtt alapképzéseket is indítunk minden tavaszi és az őszi szezonban.


SZENZITÍV KÖRNYEZETPEDAGÓGIA KIEGÉSZÍTŐ KÉPZÉS (10 ÓRA) témái

 • Önmagunk és a külvilág érzékelése
 • Önreflexiós és társas gyakorlatok a természetben
 • Szenzitív gyakorlatok a szabadban
 • Ritmus, mozgás, zene
 • Művészi, alkotó feladatok
 • Meditációs gyakorlatokMit várhatok a képzéstől?

A képzések és a hozzájuk választható programtartói gyakorlatok során megismerkedik a természet és önmagunk játékos, elmélyülős felfedezésében jól alkalmazható oktatási módszerekkel, használható foglalkoztatási megoldásokkal, segítséget kap, hogy hogyan lehet különböző gyakorlatokkal életre hívni a bennünk szunnyadó ősi tudást. Ismereteit továbbfejlesztve képes lesz önálló foglalkozások tervezésére és megvalósítására. A képzés sikeres elvégzése után lehetősége lesz csatlakozni a ÖSVÉNY Programtartói Köréhez segítői, majd programtartói minőségben. A képzések óraszámai 30 óráig beszámíthatóak a 277/1997. (XII. 22.) Korm. rendelet szerint kötelező pedagógus-továbbképzések keretébe.A képzés időpontja és helyszíne:

2023. május 14. vasárnap 9-18 óra között, Bakonyszentlászló-Vinyén (Bakony-hegység, Cuha-patak völgye, Zirctől 30 percre) a Hosszúház Turistaszállónál (részvételi díja: 22.000,-Ft/fő, valamint a helyhasználat díja 1.500,- Ft/fő)

Az egynapos kiegészítőképzést 9 és 18 óra között tartjuk meg. A képzés időtartama 10 x 45 perc, ami mellett további konzultációs lehetőséget is biztosítunk.

További kiegészítőképzéseink 2023. tavaszi időszakban:

 • 2023. március 25., szombat - Tájékozódási és éjszakai programvezetés (13-22 óra között), Vértestolna (Gerecse)
 • 2023. március 26., vasárnap - Esőnapi és kézműves foglalkozások (9-18 óra között), Vértestolna (Gerecse)
 • 2023. május 13., szombat - Élőlényismeret (9-18 óra között), Bakonyszentlászló-Vinye (Bakony, Cuha-völgy)


A képzésekhez kapcsolódóan a Csillagvirág Vendégházban és a Hosszúház Turistaszállóban szállás kérhető a képzés résztvevői számára kedvezményes áron. Szállásigényét a kitöltött jelentkezési lapon jelezheti, aminek a beérkezése után tájékoztatjuk, és segítünk a foglalásban is.


Az ÖSVÉNY-képzésekről és az ÖSVÉNY Programtartói Körhöz való csatlakozásról további tájékoztatást itt, a honlapunkon vagy Facebook oldalunkon talál, de érdeklődhet a részletekről e-mail-en, vagy telefonon keresztül is.

A képzések részletes tájékoztatóját idekattintva olvashatja vagy töltheti le.
Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!