A jelntkezéseket folyamatosan fogadjuk képzéseinkre. Kérjük, hogy ha szeretne résztvenni az ÖSVÉNY képzések valamelyikén, akkor hívja a +36305948327-es telefonszámot, és tudjon meg többet a lehetőségekről, vagy jelezze az érdeklődését az alábbi linken keresztül: https://forms.gle/9iDZQBKAxVrQtgsS7

EGYETEMI HALLGATÓK, valamint PEDAGÓGUSOK, ERDEI ISKOLAI PROGRAMTARTÓK, MÁS ÉRDEKLŐDŐK számára indított programtartói képzéseink célja, hogy egy-egy napos, alap- és kiegészítő témájú képzések keretében adjunk alapszinten jártasságot a terepi oktatás és az ÖSVÉNY Oktatóközpontnál használt módszertanba és gyakorlatba, majd további mentorálásunk mellett csatlakozhassanak az ÖSVÉNY Programtartói Köréhez, vagy önállóan használják a megszerzett tudást.


  • Dátum:2022.10.08. 09:00 - 2022.10.08. 18:00
  • Hely

Részvételi díj:14000Ft

Leírás

Képzésünk a terepi programvezetéshez szükséges legfontosabb gyakorlati ismereteket foglalja össze:

Mit ismertethetünk meg? – Természettudományos alapismeretek

Milyen módszerekkel dolgozhatunk? – Terepi módszertani ismeretek

Hogyan tervezzünk? – Foglalkozásszervezési és tervezési ismeretek

Mire kell nagyon vigyáznunk? – Terepbiztonsági ismeretekMit várhatok a képzéstől?

A képzések és a hozzájuk választható programtartói gyakorlatok során megismerkedik a terepen jól alkalmazható oktatási módszerekkel és eső esetén is használható erdei iskolai megoldásokkal, segítséget kap, hogy hogyan lehet a terepen található állatokat és növényeket felismerni, és önmagát továbbfejlesztve képes lesz önálló terepi foglalkozások tervezésére és megvalósítására. Lehetősége lesz csatlakozni a ÖSVÉNY Programtartói Köréhez segítői, majd programtartói minőségben. A képzések óraszámai 30 óráig beszámíthatóak a 277/1997. (XII. 22.) Korm. rendelet szerint kötelező pedagógus-továbbképzések keretébe.A két egymásra épülő képzés időpontja és helyszíne:

Az egynapos képzéseket tavaszi és őszi hétvégeken tartjuk, általában 9 és 18 óra között. A képzések időpontjáról értesítést küldünk a feliratkozóknak, vagy tájékozódhatnak az aktuális dátumokról az ÖSVÉNY Oktatóközpont honlapján az ESEMÉNYEK menüpont alatt. A képzések időtartama alkalmakként 10 x 45 perc. 

I. alkalom 2022. szeptember 25. vasárnap 9-18 óra között, Tatán (részvételi díja: 16.000,-Ft/fő)

II. alkalom 2022. október 8. szombat 9-18 óra között, a résztvevőkkel egyeztetett helyszínen  (részvételi díja: 14.000,-Ft/fő) 


Az ÖSVÉNY-képzésekről és az ÖSVÉNY Programtartói Körhöz való csatlakozásról további tájékoztatást itt, a honlapunkon vagy Facebook oldalunkon talál, de érdeklődhet a részletekről e-mail-en, vagy telefonon keresztül is.


Részletes képzéstájékoztatót idekattintva olvashatja vagy töltheti le.
Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!