Egyedi oktatás

Lehetséges egyedi oktatásmódszertan alkalmazása intézményi, munkahelyi keretek között? Igen! Ha Ön a lehető legtöbbet szeretné adni tanítványainak, munkatársainak, vegyenek részt bizonyos rendszerességgel az élményeken és tapasztalatokon alapuló ÖSVÉNY programokon, és a hozzájuk tartozó pedagógiai és a fejlesztést célzó módszertani konzultációkon, amelyek lehetővé teszik csoportjának és tagjainak egyedi fejlődését is.


Célkitűzéseink közül az egyik legmeghatározóbb, hogy hosszútávon, egyedi igények mentén tervezett fejlesztéseket végezzünk Önnel és a csoportjával. Az általunk használt fejlesztési módszerek komplex jellegűek, de leginkább a közösségi, személyiséget érintő, és/vagy szaktárgyi, szakmai ismeretek területén hasznosíthatóak. A velünk való együttműködés és az ÖSVÉNY programok igazi értéke a hosszútávú, odafigyelő fejlesztő munkában rejlik!

Nem kell sok dolog ahhoz, hogy egy osztály, egy csoport elinduljon a változások ösvényein. A személyes figyelem, a meghallgatás és a megfelelő fejlesztő foglalkozások célzott és következetes alkalmazása életre szólóan meghatározó változásokat hív elő.

Az ÖSVÉNY Oktatóközponttal éveken át együtt dolgozó pedagógusokkal, csoportvezetőkkel megsokszorozható a csoportok teljesítménye és fejlődése a kívánt területeken, és több hozható ki belőlük, mintha az iskola, munkahely szűk falain belül maradnának.

A programban az alábbiakat végezhetjük el az Önnel közös munka során:

  • Célok és fejlesztési feladatok kitűzését és foglalkozástervek elkészítését alkalomról alkalomra
  • A foglalkozások előtt és/vagy utáni pedagógiai, fejlesztő célú konzultációk tartását
  • A csoport és tagjai változásának folyamatos nyomonkövetését és értékelését
  • A program záróértékelését, igény szerint pedig további folytatását
  • A csoport tagjai változásának nyomon követését későbbi életszakaszokban
  • Intézményi, munkahelyi szinten párhuzamos és/vagy osztályközi fejlesztő programok  futtatását


Az ÖSVÉNY programok változatosságát kihasználva vágjon bele tanítványaival vagy munkatársaival Ön is a közös kalandokba!

Ne feledjék, a témaválasztás sokszor csak apropója egy mélyen szántó, fejlesztő folyamat végigvitelének, amelynek nyertese lehet minden résztvevő!


Személyes tájékoztatás, tanácsadás

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!