TUDNIVALÓK

Egyik legfontosabb alapvetésünk szerint az egész világ egy nagy "oktatóközpont", hiszen bárhová is megyünk benne, mindenhol találunk olyan érdekes dolgokat, amikkel érdemes foglalkoznunk, amiket érdemes megismernünk és megismertetnünk. Éppen ezért Önök sokféle témát vethetnek fel nekünk, amiket oktatásmódszertani szempontból nagyon szívesen dolgozunk fel.


Széleskörűen kapcsolódunk mindenhez, ami oktatás, szemléltetés vagy hasznos ismeretszerzés.  A pedagógia, a módszertan és a szaktudás megfelelő arányú ötvözését alkalmazzuk, aminek eredménye az élményközpontúságot és tapasztalati tanulást előtérbe helyező oktatási anyagok megszületése. 

Oktatásfejlesztői tevékenységünk lényegében témafüggetlen, mivel a szakterületeinken kívül eső feladatok során együttműködést alakítunk ki a téma szakavatott ismerőivel, és a kérdésköröket módszeresen áttekintve alkalmazzuk pedagógiai és módszertani elveinket és tapasztalatainkat a megvalósításhoz.

Tervezett vagy meglévő fejlesztésekhez is szívesen kapcsolódunk tanácsadás, szakértés keretében, amely lehetővé teszi több szakterület együttes munkáját a minden résztvevő számára megfelelő eredmények érdekében.


Személyes tájékoztatás, tanácsadás

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!