TUDNIVALÓK

Ezzel nem maradhat le egyetlen programról sem, hiszen Ön választja meg az időpontját! Tematikus túrák, kirándulások, terepi vetélkedők, felfedezések és játékok sokféle megközelítéssel, interaktívan. 


Az ÖSVÉNY Családi Programok sorozatban - a meghirdetett időpontban vezetett alkalmakon kívül, amiket az ESEMÉNYEK menüpontban tekinthet meg - lehetőség van olyan önállóan is teljesíthető programon való részvételre, ahol a csoport tevékenységét egy online elérhető és interaktív tartalmakkal bővelkedő vezetőfüzettel segítjük. A résztvevők ennek útmutatásai alapján keresik fel az útvonalon sorban elérhető állomásokat, ahol tartalmas időtöltés, és ismeretszerzési lehetőségek várnak rájuk.

Az online vezetőfüzettel igénybe vett program lehetőséget ad arra, hogy a természetjárást, felfedezést kedvelő családok, csoportok közösen ismerkedjenek egy-egy felkeresett hely értékeivel, érdekes természettudományos, kulturális megközelítésekkel. A kirándulást, sétákat a sok interaktív feladat, megfigyelés és játék teszi színessé, amiből a résztvevők érdeklődésük szerint válogathatnak.

A helyszínek 

Vannak kötött - általunk is bejárt - útvonalakhoz készült vezetőfüzeteink, de vannak olyan vezetőfüzeteink is, amikhez nem csak az időpontot, de a helyszínt is tetszés szerint megválaszthatják.

Technikai tudnivalók

A vezetőfüzet használatához és kezeléséhez okostelefon vagy tablet szükséges, végig megfelelő internet kapcsolattal. A belépés Google felhasználói fiókkal lehetséges. A programra regisztrált felhasználó e-mail címével és a kapott kódszámmal nyithatja meg a vezetőfüzetet, amivel válaszokat, megoldásokat is beküldhet a program zárásakor. A csoport további résztvevői számára - külön kérésre - megtekintésre alkalmas vezetőfüzetet biztosítunk. A megtekintésre alkalmas vezetőfüzetet saját mobileszközükön nézhetik meg, de válaszok adására az nem alkalmas. Ennek a lehetőségnek az igényét a jelentkezési lapon előre kérjük jelezni. 

Jelentkezési lehetőség

A bekapcsolódás a programok leírásánál elérhető jelentkezési lap kitöltésével történik, ahol megadhatja, hogy hány fővel és mikor szeretnének részt venni a programon. A jelentkezést és a részvételi díj befizetését követően elküldjük a részletes tudnivalókat, és kódszámokat a vezetőfüzet eléréséhez, valamint a helyszín megközelítéséhez.


Hozza el családját, barátait valamelyik szabadon bejárható útvonalra, és élvezzék a kikapcsolódást!További általános tudnivalók és biztonsági szabályok


Személyes tájékoztatás, érdeklődés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!