TUDNIVALÓK


TUDNIVALÓK

Ezzel nem maradhat le egyetlen programról sem, hiszen Ön választja meg az időpontját! Tematikus túrák, kirándulások, terepi vetélkedők, felfedezések és játékok sokféle megközelítéssel, interaktívan. 


Az ÖSVÉNY Családi Programok sorozatban - a meghirdetett időpontban vezetett alkalmakon kívül, amiket az ESEMÉNYEK menüpontban tekinthet meg - lehetőség van olyan önállóan is teljesíthető programon való részvételre, ahol a csoport tevékenységét egy online elérhető és interaktív tartalmakkal bővelkedő vezetőfüzettel segítjük. A résztvevők ennek útmutatásai alapján keresik fel az útvonalon sorban elérhető állomásokat, ahol tartalmas időtöltés, és ismeretszerzési lehetőségek várnak rájuk.

Az online vezetőfüzettel igénybe vett program lehetőséget ad arra, hogy a természetjárást, felfedezést kedvelő családok, csoportok közösen ismerkedjenek egy-egy felkeresett hely értékeivel, érdekes természettudományos, kulturális megközelítésekkel. A kirándulást, sétákat a sok interaktív feladat, megfigyelés és játék teszi színessé, amiből a résztvevők érdeklődésük szerint válogathatnak.

A helyszínek 

Vannak kötött - általunk is bejárt - útvonalakhoz készült vezetőfüzeteink, de vannak olyan vezetőfüzeteink is, amikhez nem csak az időpontot, de a helyszínt is tetszés szerint megválaszthatják.

Technikai tudnivalók

A vezetőfüzet használatához és kezeléséhez okostelefon vagy tablet szükséges, végig megfelelő internet kapcsolattal. A belépés Google felhasználói fiókkal lehetséges. A programra regisztrált felhasználó e-mail címével és a kapott kódszámmal nyithatja meg a vezetőfüzetet, amivel válaszokat, megoldásokat is beküldhet a program zárásakor. A csoport további résztvevői számára - külön kérésre - megtekintésre alkalmas vezetőfüzetet biztosítunk. A megtekintésre alkalmas vezetőfüzetet saját mobileszközükön nézhetik meg, de válaszok adására az nem alkalmas. Ennek a lehetőségnek az igényét a jelentkezési lapon előre kérjük jelezni. 

Jelentkezési lehetőség

A bekapcsolódás a programok leírásánál elérhető jelentkezési lap kitöltésével történik, ahol megadhatja, hogy hány fővel és mikor szeretnének részt venni a programon. A jelentkezést és a részvételi díj befizetését követően elküldjük a részletes tudnivalókat, és kódszámokat a vezetőfüzet eléréséhez, valamint a helyszín megközelítéséhez.


Hozza el családját, barátait valamelyik szabadon bejárható útvonalra, és élvezzék a kikapcsolódást!További általános tudnivalók és biztonsági szabályok


Személyes tájékoztatás, érdeklődés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!