TUDNIVALÓK

A szabadidőnk egyrészről hasznosan telhet akkor is, ha átengedjünk magunkat a pillanatnyi létezés örömének, szabad gondolatainknak, és társainkkal közösen hagyjuk, hogy az idő szorítása meglazuljon körülöttünk. Másrészt telhet valami szokatlan, lelkesítő, kihívásokkal teli állapotban is, ahol a percek múlása és döntéseink súlya alatt, az egymásrautaltságban mindenki egy célért küzd. 

Egyik is, másik is, vagy akár mind a kettő biztosítható az ÖSVÉNY szabadidős programjain!


Az osztálykirándulás, tantermi foglalkozás, táborok mind kitűnő alkalmat adnak arra, hogy a feszített iskolában és családban töltött napokat valami újjal és szokatlannal szakítsuk meg, rendezzük önmagunkat, társas kapcsolatainkat a világban, észrevétlenül tanuljunk, tapasztaljunk, megéljünk helyzeteket.

Programjaink témája rendkívül változatos, ezért bőséges lehetőséget ad Önnek a választásra. De a téma önmagában csak apropója annak a rövidebb-hosszabb fejlesztési folyamatnak, amelyet a kitűzött célok elérése érdekében megtervezünk. 

Önnek mi a teendője?

  • Nézzen körül SZOLGÁLTATÁSINK témái között, és küldje el nekünk a válaszott témák listáját, amiből mi programösszeállítást készítünk az Önök számára
  • Körvonalazza nekünk elképzeléseit, és mi további kérdésekkel, közös gondolkodással javaslatokat adunk a megvalósításra

Segítünk Önnek abban - akár vannak konkrét elképzelési, akár tanácstalan, hogy mi tévő legyen -, hogy a változatos kínálatból a legmegfelelőbb helyszínt és programot válasszuk ki csapatának, vagy valami egészen újat próbáljunk ki velük együtt. 


A kellő irányba fordított és célok mentén értelmet nyert energiák hosszútávon biztosítanak hasznot a közössség és az egyéni résztvevők számára egyaránt!


Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!