Akadálymentesen

Foglalkozásaink anyaga, a játékok, eszközök kiválogatása a programtervezés során megfelelő odafigyeléssel alkalmasak a legváltozatosabb témák esetében is, hogy sérültek, fogyatékossággal élők számára is élményt, tartalmas elfoglaltságot biztosítsunk.


Az akadálymentesítést olyan alapvető igényként kezeljük, hogy a személyes odafigyelésünk mellett programjaink mindig tartalmaznak többféle választható lehetőséget - külön megrendelői kérés nélkül is -, ami megkönnyíti az ismeretszerzést sérült embertársaink számára is.  Az előzetes tervezéssel pedig olyan megrendelői és résztvevői igényekre is fel tudunk készülni, ami túlmutat a váratlan helyezetekből adódó rögtönzött alkalmazkodáson.

Általában az alábbi sérültségek esetén igyekszünk a megszokottól eltérő megismerési lehetőségeket ajánlani:

  • Látássérültség
  • Hallássérültség
  • Beszédfogyatékosság
  • Mozgássérültség
  • Értelmi fogyatékosság

Nyitottak vagyunk a fentieknél összetettebb helyzetek megoldására is, együttműködésre más szakemberekkel, és szívesen járulunk hozzá, hogy a különböző fogyatékossággal élők számára is szélesebb körben élményt, ismereteket adjunk át.


Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!