Biztonsági szabályok online vezetéses programjainkon


Általános tudnivalók és biztonsági szabályok 

az ÖSVÉNY Oktatóközpont online vezetéses programjain


 

1. Ön és a csoportja egy olyan, előre elkészített, és online felületről használható vezetőfüzet segítségével kísért programon vesz részt, ami ötletekkel, kérdésekkel, tudnivalókkal és ismeretterjesztéssel segít izgalmasabbá tenni a tevékenységüket.

2. A vezetőfüzetben változatos lehetőségeket és feladatokat gyűjtöttünk össze, de azt már Önökre bízzuk, hogy melyikkel szeretnének alaposabban foglalkozni, és melyiket fogják átugrani.

3. Az ÖSVÉNY Oktatóközpont a vezetőfüzethez való hozzáférést biztosítja. A vezetőfüzet használatához rendelkeznie kell a program alatt megfelelő internetkapcsolattal, és a vezetőfüzethez való hozzáférés kódjával.

4. A vezetőfüzet hozzáférése a jelentkezéskor megadott időszakban, egyszeri alkalomra szól. Az utolsó oldalon a "Küldés" gombra nyomva zárhatja le a programot, és ezt követően, már nem tud bele újra visszalépni. A vezetőfüzetben a „Vissza” és a „Következő” gombokkal léphet hátra és előre.

5. A programok időtartama és nehézségi foka az előzetes tájékoztatókban olvasható.

6. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. Vigyázzanak magukra és egymásra is!

7. Kérjük, hogy tartsák be a természetjárással kapcsolatos írott és íratlan szabályokat. Ezek megsértéséből adódó következményekért, vagy balesetekért az ÖSVÉNY Oktatóközpont semmilyen felelősséget nem vállal.

8. A programhoz szükséges személyes felszerelésükön kívül legyen a csoportnál a meglátogatott terület turistatérképe, navigációs eszköz (iránytű, GPS, ...), amiket használni is tudnak, valamint elegendő élelem és víz, elsősegély-csomag. A program állomásaihoz tartozó interaktív feladatok elvégzéséhez szükséges eszközök felsorolását a tájékoztató e-mail-ben találják.

9. A program útvonalán mindig ellenőrizzék a helyzetüket a térképen, navigációs eszközön, valamint útközben is figyeljék és keressék meg a térképen is az azonosítható terepi jellegzetességeket. (Ez lehet turistajelzés, útelágazás, villanyvezeték, jellegzetes tereptárgy, ...)

10. A vezetőfüzet létrehozója és a programok kidolgozója az ÖSVÉNY Oktatóközpont, amik az ÖSVÉNY Oktatóközpont szellemi termékei, és amelyek a szerzői jog védelmét élvezik. A kidolgozott füzettel kapcsolatban az ÖSVÉNY Oktatóközpont minden jogot fenntart magának, azt engedély nélkül másolni, sokszorosítani, továbbadni, megosztani tilos!Személyes tájékoztatás, egyeztetés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, 

hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!