HELYSZÍNEK

Az egyik legfontosabb döntés a megfelelő helyszín kijelölése, ahol a programtartás zajlik majd, és amit Önök bárhol kiválaszthatnak: tartózkodási helyükön helyben vagy máshol a világban. A helyszínek kiválasztásánál mindig elsődleges szempont, hogy az Ön által kért programok ott megvalósíthatóak legyenek.


Alapvetően három lehetőségben gondolkodunk:

  • Az ÖSVÉNY Oktatóközpont által ajánlott, kipróbált helyszínek, ahol évek óta rendszeresen dolgozunk csoportokkal. 
  • Az Ön által már kipróbált és ajánlott helyszínek, amelyeket a választott programok szempontjából szakembereink felkeresnek, felmérnek, hogy a legtöbbet tudjunk kihozni a helyszín adottságaiból.
  • Lehetnek eddig ki nem próbált, ismeretlen helyszínek is, amit közösen tesztelhetünk, de természetesen ez esetben is előzetesen tájékozódunk, és elvégezzük a biztonságos programtartást lehetővé tévő terepbejárást.

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont által ajánlott helyszínek állandóan bővülnek. Róluk a programok egyeztetése során adunk részletes tájékoztatást, illetve az Önök megbeszélt igényei szerint felkutatjuk a leginkább megfelelőket.


Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!