További jelentkezéseket már nem fogadunk. Kérjük, hogy ha szeretne résztvenni az ÖSVÉNY programok valamelyikén, akkor hívja a +36305948327-es telefonszámot, és érdeklődjön a lehetőségekről.

A "BARANGOLÓ" vadász- túlélő táborok kisebbeknek szóló változata. Felkészülés és könnyebb kalandok jellemzik a tábort, ahol a túlélés alapkészségeivel ismerkedhetnek a résztvevők. Találkoznak túlélőeszközökkel, és -technikákkal, tanulnak nyomolvasást, nyomkövetést, tájékozódást nappal és éjszaka. Küldetést, feladatokat hajtanak végre, és tárgykészítés keretében ismerkednek a természetben megtalálható anyagok felhasználásával. Mindezt a fiatalabb korosztály számára ajánlva, játékos formában.


  • Dátum:2024.07.01. 09:00 - 2024.07.05. 15:00
  • Hely Serédi Kastély (Térkép)

Részvételi díj:68000Ft

Leírás

Kitartás, bátorság, szépérzék, ügyesség

A "BARANGOLÓ" vadász- túlélő táborok kisebbeknek szóló változata. Felkészülés és könnyebb kalandok jellemzik a tábort, ahol a túlélés alapkészségeivel ismerkedhetnek  a résztvevők. Találkoznak túlélőeszközökkel, és -technikákkal, tanulnak nyomolvasást, nyomkövetést, tájékozódást nappal és éjszaka. Küldetést, feladatokat hajtanak végre, és tárgykészítés keretében ismerkednek a természetben megtalálható anyagok felhasználásával. Mindezt a fiatalabb korosztály számára ajánlva, játékos formában.Kipróbálnád, hogy …

… milyen észrevétlenül vadat cserkészni?

… hogyan lehet vadászkutyával követni a nyomot?

… mi kell a tájékozódáshoz nappal és éjszaka?

… mi minden található a természetben a túléléshez?

… erdőn, mezőn talált anyagok hogyan formálhatók nélkülözhetetlen tárgyakká?

… miként készíts menedéket a vadonban?

… tudsz-e dacolni a természet erőivel?A tábor időpontja és helyszíne: Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet a fenti linkre kattintva, a részvételi díj első részletének befizetésével. A jelentkezést minden esetben visszaigazoljuk.

Jelentkezési határidő: 2024. május 31. (péntek)

A be nem töltött helyekre a tábor kezdetéig fogadunk jelentkezőket.

A tábor költsége: 68.000,- Ft


Személyes tájékoztatás, tanácsadás:

+36 30 594 83 27 


Folytatom a válogatást a táborok között ...


Képek korábbi táborainkról:


Mindig szívesen állunk rendelkezésre!

Kövessétek az ÖSVÉNY-t! A természet titkaihoz vezet!Jelentkezési lap idekattintva elérhető2022. június 27 - július 1BARANGOLÓ 2023./2.