TÁBOROK

Táboraink különleges hangulatát a nyári vakáció ideje alatt, és a hosszabb iskolai szünetekben tapasztalhatják meg a résztvevők.

Nem tartunk tömegtáborokat, a kis létszámok mellett a gyerekek élvezhetik személyes figyelmünket. Támogató segítségünkkel egyre jobban önállósodva, évről évre visszatérve, tapasztalataikat bővítve fejlődnek, és érnek örömteli felnőttekké.


Nyári táboraink 2024.


Friss hírek:
  • 2024-es táborok időpontjai már elérhetőek a honlapról. Lehet velük tervezni, és aki döntött, az már jelentkezhet is.
  • Jelenleg még minden táborunkban vannak szabad helyek.
  • A már betelt táboroknál várólistát vezetünk, amire külön levélben lehet jelentkezni, és telefonon is kérdezhetnek a megoldási lehetőségekről
  • A táborokkal kapcsolatos részletekről érdeklődni személyesen is lehet a +36305948327-es telefonszámon
Általános tábori tájékoztató

Táboraink egész évben elérhetőek a hozzánk fordulók gyermekei számára. A nagyobb iskolai szünetekhez kapcsolódóan, minden évszakban elvisszük őket 3-5 napos időtartamra, kikapcsolódni, feltöltődni, barátokat és élményeket gyűjteni.

Tovább olvasom >>>


Korábbi táborainkról

Gyerekként mi táboroztatók is lényegében táborokban nőttünk fel. Rengeteget kirándultunk, sátraztunk, hegyet másztunk, bicikliztünk, eveztünk. Szüleinkkel, természetjárókkal, baráti társaságokban ittunk magunkba a természet szeretetét és azt a gyakorlati tudást, amit most tovább plántálunk a következő nemzedékekbe.

Legkorábban szervezett táborainkat az 1980-as évek végétől számítjuk.

Tovább olvasom >>>


Személyes tájékoztatás, tanácsadás

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!