SZOLGÁLTATÁSI CSOMAGOK ISMERTETÉSE

Az ÖSVÉNY Oktatóközpont szolgáltatási csomagjai egységes keretrendszert és árakat biztosítanak, bármely programelemmel megtölthetőek, és a programok sikeres megvalósításához nélkülözhetetlen szolgáltatáselemeket tartalmaznak időtartamuktól függően növekvő mértékben.


Ilyen szolgáltatáselemek az egyeztetések és szakmai konzultációk, a megrendelt programokhoz szükség szerint kapcsolható előkészítő és zárófoglalkozások, a rendelkezésre állás, kiszállások, és magukban foglalhatnak még egyedi tervezést, ingyenes programokat, részletfizetési lehetőséget, ... stb. 

Az alábbiakban áttekinthetik szolgáltatási csomagjaink kínálatát, amelyekkel a programokra szánt időt mérjük, és ennek függvényében más-más célok megvalósítására alkalmasak:

"FÜRKÉSZ"


Félnapos (3-4 órás) szolgáltatási csomag

Ajánljuk azoknak, akik először jönnek velünk, a résztvevők kisebbek (óvodások, vagy 1-2. osztályosok) kevés terepi tapasztalattal. Közeli helyszínre érdemes választani, kevés utazással.

Alkalmas a választott program elemek mellett - a hosszútávú fejlesztési irányok felmérésére, és kisebb célkitűzések megvalósítására, a csoporttal való kapcsolat kialakítására, ismerkedésre. Jó alapot biztosít egy közös munka folytatására.


"FELFEDEZŐ"


Egynapos (5-8 órás) szolgáltatási csomag

Ajánljuk bármely korosztály számára, akik egy teljes napi feltöltődésre készülnek, szeretnének sokféle programot, vagy jobban elmélyülnének egy-egy témában, de nagy utazásban, vagy szállásfoglalásban nem gondolkoznak.

Alkalmas a csoport és egyes résztvevők jobb megismerésére, kezdeti fejlesztési lépések megtételére.


"KIS UTAZÓ"


Kétnapos (16 órás) szolgáltatási csomag

Ajánljuk bármely korosztály számára, akik szeretnének többféle vagy egymásra épülő programot választani, először vállalkoznak ott alvós távollétre, nem szeretnének nagyon messzire utazni.

Alkalmas a csoport és egyes résztvevők jobb megismerésére, szociális készségek, önállóság kezdeti fejlesztésére, az ott alvás kipróbálására, több választott program egymásra épülő összeállítására


"UTAZÓ"


Háromnapos (24 órás) szolgáltatási csomag

Ajánljuk kissé gyakorlottabb vagy vállalkozó szellemű csoportok számára, az alsós korosztálytól az idősebbekig, akik komolyabb időt kívánnak eltölteni egy-egy táj megismerésével vagy a választott programokban való elmélyüléssel.

Alkalmas a csoport és az egyes résztvevők ott létük alatti következetes fejlesztésére, egymásra épülő, de akár eltérő témakörökhöz kapcsolódó programmodulok végigvitelére is.


"NAGY UTAZÓ"


Négynapos (32 órás) szolgáltatási csomag

Ajánljuk a kissé gyakorlottabb csoportok számára, az alsós korosztálytól az idősebbekig, akik többféle, egymásra épülő programot szeretnének megvalósítani, akár eltérő témakörökhöz kapcsolódóan. Érdemes lehet távolabbi helyszíneket is választani.

Alkalmas komoly fejlesztési irányok megvalósítására, összetettebb szaktárgyi, és tantárgyak közötti ismereteket feldolgozó foglalkozások tartására.


"NAGY UTAZÓ PLUSZ"


Többnapos (5-8 óra/nap) szolgáltatási csomag

Ajánljuk a kissé gyakorlottabb csoportok számára, az alsós korosztálytól az idősebbekig, akik többféle, egymásra épülő programot szeretnének megvalósítani sokféle eltérő témakörhöz kapcsolódóan. Távolabbi és határon túli helyszínekhez is választhatók.

Alkalmas komoly fejlesztési irányok megvalósítására, összetettebb szaktárgyi, és tantárgyak közötti ismereteket feldolgozó foglalkozások tartására.

A szolgáltatási csomagokon kívül rendelhetőe1-2 órás alkalmi alapprogramok, vagy Önnel részletesen egyeztetett változatos, egyedi összeállítások is.


Személyes tájékoztatás, közös tervezés

Ha további információkra van szüksége, vagy szívesen megosztja velünk kérdéseit, elképzeléseit, hívja az ÖSVÉNY Oktatóközpont szakemberét 

a +36 30 594 83 27-es telefonszámon.

Mindig szívesen állunk rendelkezésre!